Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin basın açıklaması

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERDEN KAYMAKAM RAMAZAN POLAT’A ZİYARET

Şampiyon güreşçiler Başkan Çizikci'yi ziyaret etti.

Anasayfa   /    Spor    /    Şampiyon güreşçilerden Kaymakam Ramazan Polat’a ziyaret

Şampiyon güreşçilerden Kaymakam Ramazan Polat’a ziyaret

Sivas’ta Türkiye Şampiyonu olan Belediye İskilipsporlu kadın güreş takımı sporcuları Özdenur Özmez ve Esma Özmez milli sporcu ve güreş hocası Adem Uysal ile Kaymakam Ramazan Polat’ı ziyaret ettiler. Polat, başarılı güreşçileri tebrik ederek Yunanistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında başarılar diledi.

SPOR      26 Nisan 2024 - 02:10     0

Şampiyon güreşçilerden Kaymakam Ramazan Polat’a ziyaret

 

Milli sporcu ve güreş hocası Adem Uysal verdiği bilgide;

 

“21-22 Nisan Sivas’ta düzenlenen U15 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Belediye İskilip Spor Kulübü sporcuları 62kg da Özdenur Özmez, 50 kg da Esma Özmez Türkiye şampiyonu oldu.

 

 “Türkiye şampiyonu güreşçilerimiz 04 Mayıs’ta Ankara, Eryaman Tohm merkezinde (Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi) Milli takım ile kampa girecek, Avrupa Şampiyonası müsabakaları için 14 Mayıs’ta Yunanistan, Loutraki şehrine gidecekler” dedi.

U15 kadın güreş milli takımımız Avrupa şampiyonasında toplam 10 sıklette 10 kişi ile yarışacak 2 sıkleti ilçemizden iki sporcu temsil edecek” dedi.

 

Müsabakalarda ülkemizi temsil edecek sporcular;

 

33 Kg’da Şirin Aşkkara, 36 kg - Aysemin Kaçan, 39 Kg - Emine Beyza Barışkan, 42 Kg - Ecrin Salık, 46 Kg  Evin Demir, 50 Kg - Esma Özmez, 54 Kg - Delal Kadir, 58 Kg -Melisa Sarıçiçek, 62 Kg - Özdenur Özmez, 66 Kg - Badesu Doğan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ