GENÇ KIZILAY, TEKNOFEST ÇOŞKUSUNU YAŞADI

Okuduğunuz haber
ŞEYH KÖYÜ ARMUT VE ÇİLEK FESTİVALİ YAPILDI

“ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    ŞEYH KÖYÜ ARMUT VE ÇİLEK FESTİVALİ YAPILDI

ŞEYH KÖYÜ ARMUT VE ÇİLEK FESTİVALİ YAPILDI

15. Geleneksel Şeyh Köyü Armut ve Çilek Festivali 3 Eylül 2022 Cumartesi günü yapıldı.

KÜLTÜR VE SANAT      04 Eylül 2022 - 19:42     0

ŞEYH KÖYÜ ARMUT VE ÇİLEK FESTİVALİ YAPILDI

Festival programına Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis Üyesi Murat Kiraz, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve yönetimi ile davetliler ve çok sayıda misafir katıldı.

ALİ SÜLÜK; “MUTLUYUM VE UMUTLUYUM”

İlçe Tarım Müdürlüğü görevinde iken Şeyh köyü çilek üretiminde öncülük yapan ve bu güne gelinmesinde büyük emek sarf eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ; ” Geleneksel hale gelen Şeyh köyü armut ve çilek festivaline katıldık. İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yürüttüğüm süre içerisinde Şeyh köyünde İskilip çileği üretimi için yaptığımız çalışmaların karşılığını görüyor olmanın haklı gururuyla çok mutlu ve bu anlamda umutluyum” dedi

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ