KÖYLERİN YÜZDE 95’İNDE İNTERNET PROBLEMİ VAR

Okuduğunuz haber
SOKAKLARDA ÇİFT KİŞİLİK BİSİKLET!

ZENGİN BABANIN HAYIRSIZ EVLADI GİBİ!

Anasayfa   /       /    SOKAKLARDA ÇİFT KİŞİLİK BİSİKLET!

SOKAKLARDA ÇİFT KİŞİLİK BİSİKLET!

Çorum’un akıllı bisiklet sistemi ÇORBİS’e yeni bir hizmet daha eklendi.

     27 Mayis 2021 - 19:44     0

SOKAKLARDA ÇİFT KİŞİLİK BİSİKLET!

Çorum’un akıllı bisiklet sistemi ÇORBİS’e yeni bir hizmet daha eklendi. 

Mevcutta 8 mobil istasyon, 96 park ünitesi ve 50 bisikletle hizmet veren ÇORBİS sistemine son olarak tandem (çift kişilik) bisiklet dahil edildi.

Çorum Belediyesi Millet Bahçesi’nde bulunan ÇORBİS istasyonuna eklenen tandem bisiklet hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, ÇORBİS uygulamasının geçen yıldan bu yana başarıyla sürdürüldüğünü belirtti. Çöplü, tandem bisikletin artık hemşehrilerimizin hizmetinde olduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte taleplere göre sayınınartırılacağını kaydetti. ÇORBİS’in yanı sıra elektrikli scooterların da sisteme dâhil edilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Çöplü, elektrikli scooterlarınçok yakında hizmete gireceğini vurguladı.

Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Çorumluların ÇORBİS’e yoğun ilgi gösterdiğini belirterek talepler doğrultusunda yeni çalışmalar gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ