YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI

Okuduğunuz haber
STK’LARLA FESTİVAL İSTİŞARESİ

EVE GİREN YILANI BAYAT İTFAİYESİ ÇIKARDI

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    STK’LARLA FESTİVAL İSTİŞARESİ

STK’LARLA FESTİVAL İSTİŞARESİ

Başkanlık makamında düzenlenen toplantıda festivalle ilgili STK’lar ve kurum müdürleri ile istişarelerde bulunularak katılımcıların görüşleri alındı.

KÜLTÜR VE SANAT      28 Temmuz 2021 - 18:12     0

STK’LARLA FESTİVAL İSTİŞARESİ

 

STK’LARLA FESTİVAL İSTİŞARESİ

Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip Belediyesinin bu yıl 27-28-29 Ağustos’ta ikincisini düzenleyeceği  “Dolma, Turşu, Çilek Festivali ve Karakucak Güreşleri” ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve kurum müdürleri ile bir araya geldi. Başkanlık makamında düzenlenen toplantıda festivalle ilgili STK’lar ve kurum müdürleri ile istişarelerde bulunularak katılımcıların görüşleri alındı.

Belediye Başkanı Ali Sülük toplantı sonrası” Sivil Toplum Kuruluşlarımızın temsilcileri ve daire amirlerimiz ile birlikte 27-28-29 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceğimiz “Dolma, Turşu, Çilek Festivali ve Karakucak Güreşleri” ile alakalı karşılıklı istişarelerde bulunduk” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ