KAYRICI, SUNGURLU’DA 2 BİN KİŞİYLE BİRLİKTE İFTAR AÇTI

Okuduğunuz haber
SUNGURLU, KAYRICI’YI BAĞRINA BASTI

ASFALT YOLLAR ONARILIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    SUNGURLU, KAYRICI’YI BAĞRINA BASTI

SUNGURLU, KAYRICI’YI BAĞRINA BASTI

Kayrıcı, İlçede büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.

SİYASET      14 Nisan 2023 - 14:18     0

SUNGURLU, KAYRICI’YI BAĞRINA BASTI

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, doğup büyüdüğü Sungurlu’da büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Seçim çalışmalarını Sungurlu İlçesi’nde sürdüren MHP Adayı Vahit Kayrıcı, İl Başkanı Agah Karapıçak ve İlçe Başkanı Yasin Şahin ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçede ziyaretlerde bulundu.

SS 28 Nolu Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi, bazı nakliyeci esnafları ile de bir araya gelerek sorunlarını dinleyip destek isteyen Vahit Kayrıcı, bir süre önce yakınını kaybeden Tirkeş Köyü Muhtarı Vedat Batak’ı da ziyaret ederek başsağlığı diledi.

İlçenin Pazar yerini gezen Vahit Kayrıcı, başta pazarcı esnafı olmak üzere alışveriş yapan vatandaşlarla kucaklaştı. Sungurlu halkının büyük ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Vahit Kayrıcı, hemşehrilerine teşekkür ederek, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’ye destek istedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ