Özcan projelerini kamuoyu ile paylaştı

Okuduğunuz haber
TEKSTİL ATÖLYESİNDE ÇALIŞACAK İŞÇİLERİN KURASI ÇEKİLDİ

AHLATCI İLK İFTARINI HUZUREVİNDE AÇTI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Tekstil atölyesinde çalışacak işçilerin kurası çekildi

Tekstil atölyesinde çalışacak işçilerin kurası çekildi

Yakın bir zamanda İskilip Belediyesi tarafından Gençlik Merkezi binasında hizmete girecek tekstil üretim atölyesinde çalışacak işlerin kura çekilişi yapıldı.

EKONOMİ      12 Mart 2024 - 03:05     0

Tekstil atölyesinde çalışacak işçilerin kurası çekildi

 

Gençlik merkezi binasında gerçekleşen kurada, 32 başvuran kuraya katılmazken, kuraya katılan 68 aday arasında yapılan kurada 20 aday çalışmaya hak kazandı.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük; ”İşe alınacak personellerin seçim süreci, adil ve şüphe uyandırmayacak şekilde, 100 aday arasında çekilen kura ile belirlendi.”

 

“HEDEFİMİZ 100 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAMAK”

 

“Atölyemizde ilk etapta 20 kadınımızı istihdam ederek, ilerleyen günlerde ise bina içerisinde yapılacak tadilat ile çalışan sayımızı 100 kişiye tamamlamayı hedefliyoruz.”

 

EKONOMİYE CAN SUYU

 

“İlçemizde kadın istihdamını artırmak ve ilçe ekonomisine can suyu olacak birçok projemizi hayata geçirdik. İskilip’imize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ