HALLIDER 4. DAVET ETKİNLİĞİNE HAZIRLANIYOR

Okuduğunuz haber
TOSYA’DA HEMŞEHRİ BULUŞMASI

CEYLAN: “2023’TE EN BÜYÜK ZAFERİMİZİN ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEYECEK”

Anasayfa   /    Gündem    /    TOSYA’DA HEMŞEHRİ BULUŞMASI

TOSYA’DA HEMŞEHRİ BULUŞMASI

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük ve Halk Bankası Müdürü Hüseyin Gürhan Davun Tosya’da yaşayan İskilipli hemşerilerimizle bir araya geldiler.

GÜNDEM      29 Kasim 2022 - 02:17     0

TOSYA’DA HEMŞEHRİ BULUŞMASI

Tosya’daki İskilipliler Derneği Başkanı İbrahim Güççük ve dernek üyeleriyle toplanarak görüş alışverişinde bulundular.

BAŞKAN VOLKAN KAVAKLIGİL’E ZİYARET

Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük ve Halk Bankası Müdürü  Hüseyin Gürhan Davun İskilipliler Derneği ile yaptıkları toplantının ardından Tosya Kaymakamı Suat Hatam ile Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e nezaket ziyaretinde bulundular.

KAYMAKAM HATAM, BAŞKAN KAVAKLIGİL VE DERNEK BAŞKANI İBRAHİM GÜÇÇÜK’E TEŞEKKÜR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ziyaretlerinde misafirperverliklerinden dolayı Tosya Kaymakamı Suat Hatam, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e ve Tosya İskilipliler Derneği Başkanı İbrahim Güççük’e teşekkür etti.

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Nazik ziyaretlerinden dolayı İskilip Kaymakamı Sayın Yunus Emre Vural, Tosya Kaymakamımız Sayın Suat Hatam ve İskilip Belediye Başkanı Sayın Ali Sülük'e teşekkür eder saygılarımızı sunarız” ifadelerine yer verdi.

Tosya İskilipliler Derneği Başkanı İbrahim Güççük’te yaptığı açıklamada; “Nazik ziyaretleri ile derneğimizi onurlandıran İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural'a, İskilip Belediye Başkanımız Ali Sülük'e, İskilip Halk Bankası Müdürü Gürkan Davun'a teşekkür ederiz”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ