ASENALAR İÇİN SEÇİM BÜROSU AÇILDI

Okuduğunuz haber
UĞURLUDAĞ, ‘O SENE BU SENE’ DİYOR
Anasayfa   /    Siyaset    /    UĞURLUDAĞ, ‘O SENE BU SENE’ DİYOR

UĞURLUDAĞ, ‘O SENE BU SENE’ DİYOR

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ziyaret ettiği köylerde yoğun ilgiyle karşılandı

SİYASET      30 Nisan 2023 - 11:54     0

UĞURLUDAĞ, ‘O SENE BU SENE’ DİYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Uğurludağ ilçesinde yoğun ilgiyle karşılandı.

İl Başkanı Agah Karapıçak ve Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek ile birlikte ilk olarak Sazköy’e giden Kayrıcı, Köy Muhtarı Nevzat Kaptı ve köy halkı tarafından karşılandı. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemini anlatan Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisine destek istedi.

Daha sonra Uğurludağ İlçesine bağlı Aşılıarmut Köyü'ne geçen Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, köy halkının sevgi gösterisi ile karşılandı. Köy Muhtarı Veli Dozu ve köy halkını dinleyen Vahit Kayrıcı, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum hakkında değerlendirmelerde bulunarak, köy halkından seçimlerde destek talep etti.

Uğurludağ Kızağılı Köyü’nde de Köy Muhtarı Osman Uluşahan ve köy halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Vahit Kayrıcı, hemşehrileriyle sohbet etti. Köy halkının taleplerini alarak sorunlarını dinleyen Kayrıcı, Türkiye’de 14 Mayıs’ta tarihi bir seçim yapılacağını belirterek, “Bu seçim varlık yokluk seçimi. Karşımızda emperyalist güçlerin yerli işbirlikçilerinin oluşturduğu ülkeyi kaosa sürükleyecek bir cephe var. Bunların derdi Türkiye’yi bölüp parçalamak. HDP ile pazarlıkları ortaya çıktı. Teröristlere özgürlük vereceklerini vaadediyorlar. Buna asla müsaade etmemeliyiz. O’nun için oy verirken Türkiye’yi bölgesinde yıldız yapmak için çalışan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etmeliyiz. Milletvekili seçiminde de mecliste güçlü olmamız için MHP’ye oy vermenizi istiyoruz. Sizi asla mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyorum” dedi.

Uğurludağ Yeniyapan Köyü’nde milletvekili gibi karşılanan Kayrıcı, Köy Muhtarı Ertekin Denden ve tüm köylülerle bir araya gelerek istişarede bulundu. Cumhur İttifakının önemine dikkat çekerek, seçimlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mutlaka yeniden seçilmesi, Cumhur İttifakının da çoğunluğu elde edecek bir sayıyla çıkması gerektiğini anlatarak destek istedi.

Uğurludağ Belkavak Köyü’nde de Arap Zehir’in oğlu Abidin Zehir'in düğün törenine katılarak mutluluklarına ortak olan Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Uğurludağ ilçe merkezinde de esnaf ziyareti yapan Kayrıcı, hal-hatır sorarak hayırlı işler diledi.

Çorum’u tüm ilçeleriyle bir bütün olarak gördüğünü anlatan Vahit Kayrıcı, Çorum’un temel sorunlarını yakinen bildiğini anlatırken, milletvekili seçilmesi halinde Çorum’un geleceği için çalışacağını söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ