A.SAMİ CEYLAN;”MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

Okuduğunuz haber
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU BAŞLADI

GÖKCAN;”UYUŞTURUCU ÇETELERİ, SÜREKLİ YENİ YÖNTEMLER DENEMEKTEDİR”

Anasayfa   /    Gündem    /    UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU BAŞLADI

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU BAŞLADI

Sempozyum İskilip Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye’nin sayılı profesörlerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Prof. Dr. Ali Çayköylü ve Prof. Dr. Hamit Hancı’nın kongre Başkanlığında gerçekleştirilen sempozyuma halkın katılımı yüksek oldu.

GÜNDEM      16 Ekim 2021 - 19:16     0

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU BAŞLADI
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE VE BİLİM SEMPOZYUMU BAŞLADI
Sempozyum İskilip Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye’nin önemli bilim insanlarının katılımı ile gerçekleştirdi. Prof. Dr. Ali Çayköylü ve Prof. Dr. Hamit Hancı’nın kongre Başkanlığında gerçekleştirilen sempozyuma halkın katılımı yüksek oldu. İskilip Belediyesi Atatürk orman çiftliği toplantı salonunda organize edilen sempozyuma çok sayıda davetli katıldı. Sempozyum, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Ankara Vali Yardımcısı Ayhan Özkan, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Hasan Tahsin Gökcan ve daire amirlerinin ile davetlilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Sempozyumun 1. günü sonrası bir açıklama yaparak memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı Ali Sülük “Uyuşturucu ile Mücadelede Bilim İskilip/2021”isimli sempozyumumuzun ilk gününü bitirmiş bulunmaktayız. Bu önemli sempozyuma ev sahipliği yapmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Organizasyona katkılarından dolayı, kongre divanına, Sempozyum Başkanlarımız Prof. Dr. Sayın Ali Çayköylü, Prof. Dr. Sayın Hamit Hancı ve düzenleme kuruluna, katılımlarından dolayı Çorum Valisi Sayın Mustafa Çiftçi’ye, Ankara Vali Yardımcısı Sayın Dr. Ayhan Özkan’a, Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Sayın Hasan Tahsin Gökcan’a, değerli katılımcılara ve tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunarım ”dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ