CEYLAN, GENÇLERİ ADANA’DAKİ ŞÖLENE DAVET ETTİ

Okuduğunuz haber
YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

GAZETECİ NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

Anasayfa   /    Spor    /    YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Pandemi nedeniyle ara verilen, Yaz Spor Okulu çalışmalarına, Futbol ve Güreş branşları başta olmak üzere, Haziran ayının ilk haftası başlanıyor.

SPOR      20 Mayis 2022 - 22:24     0

YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

 

Belediye İskilipspor pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verdiği Yaz Spor Okulu eğitimlerine bu yıl başlıyor. Konu ile ilgili olarak Belediye İskilipspor’dan yapılan açıklamada;

“Pandemi nedeniyle ara verilen, Yaz Spor Okulu çalışmalarımıza, Futbol ve Güreş branşları başta olmak üzere, Haziran ayının ilk haftası başlıyoruz.

BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu
) Mezunu Futbol Antrenörü Ferhat Gündüz ve Milli Takım Güreş Antrenörü Adem Uysal Hocalarımız, haftanın belirli günlerinde yaz spor kursu yapacaktır. 
Yaz Spor Kursları İçin Velilerimiz Futbol ve Güreş kayıtları için verdiğimiz irtibat numaralarıyla iletişime geçebilirler” denildi.

İrtibat Numaraları;

Futbol: 0534 637 4729

Güreş: 0546 200 6841

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ