KAYMAKAM VURAL LİG ÖNCESİ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Okuduğunuz haber
YENİ İSKİLİP KAYMAKAMI RAMAZAN POLAT OLDU

YEDAŞ ELEKTRİK HATLARINI GÜÇLENDİRECEK

Anasayfa   /    SON DAKİKA    /    YENİ İSKİLİP KAYMAKAMI RAMAZAN POLAT OLDU

YENİ İSKİLİP KAYMAKAMI RAMAZAN POLAT OLDU

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural Teftiş Kurulu Başkanlığı, Mülkiye Müfettişi olurken, İskilipli Kaymakamlar Doğan Kemelek Mülkiye Müfettişliği, Bekir Dınkırcı İstanbul Ataşehir Kaymakamı, İbrahim Engin Şenay ise Siirt, Eruh Kaymakamı olarak atandılar.

SON DAKİKA      24 Agustos 2023 - 03:12     0

YENİ İSKİLİP KAYMAKAMI RAMAZAN POLAT OLDU

 

Bu gece yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Konya - Kulu kaymakamı Ramazan Polat İskilip Kaymakamı olarak atandı.

RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI

İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural Teftiş Kurulu Başkanlığı, Mülkiye Müfettişi olurken, İskilipli Kaymakamlar Doğan Kemelek Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliği, Bekir Dınkırcı İstanbul Ataşehir Kaymakamı, İbrahim Engin Şenay ise Siirt, Eruh Kaymakamı olarak atandılar.

YENİ İSKİLİP KAYMAKAMI RAMAZAN POLAT KİMDİR?

1989 yılında Erzurum'un Tortum İlçesinde doğdu.  İlk ve Orta öğrenimini Erzurum'da tamamladı. Liseyi aynı İlde Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesinde okudu. 2009 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Evli ve bir çocuk babasıdır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ