TOPLUMU TAHRİK EDİCİ PROVOKATİF İFADELERDEN KAÇINMAK BİR VATANDAŞLIK GÖREVİDİR!

Okuduğunuz haber
YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

ÜLKÜCÜLER KAYAAĞZI KÖYÜ’NDE TOPLANDI

Anasayfa   /    Ekonomi    /    YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

İskilip Belediyesi tarafından İskilip’e ait “Yöresel Ürünler Satış Mağazası”nın açılışı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez MYK Üyeleri A. Kürşat Azkur, Hüseyin Edis, İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı’nın katılımı ile yapıldı.

EKONOMİ      04 Kasim 2022 - 20:07     0

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

 

İskilip ekonomisine ivme kazandıran yöresel ürünlere olan yoğun talebi karşılamak için çeşitli alanlarda öncülük eden Belediye Başkanı Ali Sülük açılışla ilgili yaptığı açıklamada;

“Başta Belediyemizce ürettirilen İskilip çileği kolonyası ve İskilip çileği lokumu olmak üzere ilçemize ait yöresel ürünlerimizin tanıtım ve satışının yapılacağı, yöresel ürünler satış mağazamızın açılışını MYK Üyelerimiz A. Kürşat Azkur ve Hüseyin Edis beyfendilerin katılımlarıyla İlçe Kaymakamımız Yunus Emre Vural, ilçe Başkanım Ali Alıcı, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ile birlikte gerçekleştirdik. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ