KAYRICI, ALACALILARLA İFTARDA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL LEK İSKİLİP’İ ZİYARET ETTİ

CEYLAN’IN KADİR GECESİ MESAJI

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL LEK İSKİLİP’İ ZİYARET ETTİ

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL LEK İSKİLİP’İ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili adayı İsmail Lek seçim çalışmaları için İskilip’e gelerek ziyaretlerde bulundu.

SİYASET      15 Nisan 2023 - 18:05     0

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL LEK İSKİLİP’İ ZİYARET ETTİ

 

Önce Belediye Başkanlığına gelerek görüş alışverişinde bulunan MHP Milletvekili adayı İsmail Lek’e esnaf ziyaretinde Belediye Başkan Vekili Murat Kiraz, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı, İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar ile parti yönetimi eşlik etti.

İskiliplilerle samimi diyaloglar kuran MHP Milletvekili adayı İsmail Lek esnaf ziyaretinde 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimlerin önemine işaret etti. Lek 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde partisine ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayımız İsmail Lek ve İlçe yönetimimiz Başkan Vekilim Murat Kiraz’ı ziyaret ettiler. İlçemizde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Adayımıza çıktığı bu yolda başarılar dilerim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ