İSKİLİP TARIMI GÖRÜŞÜLDÜ

Okuduğunuz haber
" SİZDEN VEKİLLİK DEĞİL, BAKANLIK BEKLİYORUZ"

CEYLAN, BİR ENGELLİNİN DAHA HAYIR DUASINI ALDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    " SİZDEN VEKİLLİK DEĞİL, BAKANLIK BEKLİYORUZ"

" SİZDEN VEKİLLİK DEĞİL, BAKANLIK BEKLİYORUZ"

AK Parti Çorum milletvekili adayı Avukat Yusuf Ahlatcı, bugün Akpınar ve Osmancık Caddelerinde bulunan esnafları ziyaret etti.

SİYASET      25 Nisan 2023 - 18:08     0

 

Esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Ahlatcı, "Hükümet olarak esnaf ve sanatkarın alın teri ve emeğinin kıymetini çok iyi bildiklerini söyledi.

"BİZE DİNLENMEK, DURMAK YOK"

Ahlatcı, esnaflarla yaptığı sohbette "Birlikte üreterek, birlikte çalışarak, ülkemizi hedeflerine ulaştırana kadar bize durmak dinlenmek yok" diye seslendi.

GENÇLERE KULLANACAKLARI OYLARININ VEBALİNİ HATIRLATTI

Çorum AK Parti Milletvekili adayı Avukat Yusuf Ahlatcı, esnaf gezisi yaptığı esnada karşılaştığı vatandaş ve gençlerle ayaküstü sohbet etti.

"KULLANACAĞINIZ OYLARLA VATANA MİLLETE BAYRAĞA SAHİP ÇIKIN"

Oy kullanan gençlere nasihatlerde bulunan Ahlatcı, kullanacakları oylarının vebalini hatırlatarak vatan, millete, bayrağa sahip çıkmalarını istedi.

"VATAN HAİNLERİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPANLARA BU VATANI TESLİM ETMEYİN"

Gençlerin vatan hainleri ile işbirliği yapanlara bu vatanı teslim etmeyeceğine inancının tam olduğunu kaydeden Ahlatcı, Bu vatanın bir kilo soğandan ve patatesten daha önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kahvehanelerde oturan vatandaşlarla çay içip, sohbet eden Ahlatcı, onların sorularını cevaplayıp istek ve arzularının olup, olmadığını sordu.

"SÖZ VERİYORUZ ÇORUMLU BEKLEDİĞİ YATIRIMLARI ALACAKTIR"

Çorum'u seven birisi olarak destekleriniz ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başımızda olduğu sürece Çorum'un beklediği tüm yatırımları alacağıma inanmanızı istiyorum" dedi.

Ahlatcı, " Sizden vekillik değil, bakanlık bekliyoruz" diyen vatandaşlara teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ