TANAY’DAN EZBER BOZAN AÇIKLAMA!

Okuduğunuz haber
AİLEYE İSKİLİPLİLER DERNEĞİ SAHİP ÇIKTI

CEYLAN, “AK PARTİ ÇIKAR DEĞİL, BİR GÖNÜL HAREKATIDIR”

Anasayfa   /    Sağlık    /    AİLEYE İSKİLİPLİLER DERNEĞİ SAHİP ÇIKTI

AİLEYE İSKİLİPLİLER DERNEĞİ SAHİP ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde yasadıkları dramla ulusal basınada haber olan aileye Ankara İskilipliler Derneğinden yardım eli uzandı.

SAĞLIK      27 Aralik 2021 - 00:01     0

AİLEYE İSKİLİPLİLER DERNEĞİ SAHİP ÇIKTI
Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası felç olan Ayten Nesim'in tedavisi Ankara' da devam ederken aile yaşadığı ekonomik sorunlarla da mücadele ediyor. Başka kimsesi olmadığı için eşine bakmakta olan Adem Nesim, 3 çocuğunu da ve işini de bırakmak zorunda kalmış. Çocuklarına İskilip Müftülüğü sahip çıkarak yurda yerleştirmiş.
Ankara'da tedavi süreci devam eden ailenin durumuyla yakından ilgilenen Ankara İskilipliler Derneği ailenin durumuyla yakından ilgilenerek ilk etapta Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri kendi aralarında topladıkları maddi yardımı aileye ulaştırdı. Derneğin Bayanlar Masası Başkanı Emine Erçetin, aileyi ziyaret ederek ihtiyaçlarını belirlediklerini belirti. Dernek Başkanı Salih Şerbetçi'de Ankara' da ekonomik sıkıntılar altında tedavi süreci yaşayan ailenin durumunu yakından takip ettiklerini belirtti. Dernek olarak ailenin her konuda yanında olacaklarını söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ