BAŞKAN SÜLÜK, 15 TEMMUZ MESAJI YAYINLADI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP MYO’YU İHALE EDECEĞİZ

KULA KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINI BAYAT İTFAİYESİ ÖNLEDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    İSKİLİP MYO’YU İHALE EDECEĞİZ

İSKİLİP MYO’YU İHALE EDECEĞİZ

İskilip MYO binası için erteleme, tehir etme ve geciktirme söz konusu değil” dedi.

EĞİTİM      14 Temmuz 2021 - 14:15     1

İSKİLİP MYO’YU İHALE EDECEĞİZ

 

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, üniversite senato salonunda düzenlediği basın toplantısında yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında Öztürk İskilip MYO’nun yapımının ertelenmesi söz konusu değil dedi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk; “İskilip MYO 2017 yılında ilçe belediyesi tarafından üniversitemize devredildi. 2021 yılı deprem yönetmeliğine uygun hale getirilen mevcut binayı yeniden ihale edeceğiz. İskilip MYO binası için erteleme, tehir etme ve geciktirme söz konusu değil” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

İskilipli
Peki ne zaman? Ne bekleniyor? Reis arayıp 3 aya bitiren demesine lazım. Bence Çorumu Reis izliyor. Hatta Tosya Iskilip yolundan da bilgisi var. Bakalım ne yapılacak
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ