Başkan Sülük Birim Amirleriyle Toplantı Yaptı

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’E ESNAFTAN SICAK KARŞILAMA

CEYLAN, “BİZİM MÜCADELEMİZ BÜYÜK TÜRKİYE MÜCADELESİDİR”

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK’E ESNAFTAN SICAK KARŞILAMA

BAŞKAN SÜLÜK’E ESNAFTAN SICAK KARŞILAMA

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, halkının ve İskilip esnafının yanında yer almaya devam ediyor.

GÜNDEM      01 Ocak 2022 - 19:46     0

BAŞKAN SÜLÜK’E ESNAFTAN SICAK KARŞILAMA

 

Bugün gerçekleştirdiği ziyarette ise; Tarihi Arasta Esnafının sıcak sohbetiyle karşılaşan Başkan Ali Sülük, esnaflarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan, esnaflarla diyaloğu ve sohbetiyle gönülleri fethetti.

Esnaf ziyareti sonrasında Başkan yaptığı açıklamada, “ Tarihi arastalarımızda üretim ve çeşitli zanaatlarda çalışmalar yapan esnafımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın sıkıntılarına çözüm bulmak ve esnafımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için; çalışmalarımıza ilk gün ki azimle yerine getirmeye gayret göstereceğiz. Gülen yüzleri ve hoş sohbetleri için esnaflarımıza teşekkür eder, bereketli kazançlar dilerim. İlçemizde ulaşılmadık sokak, sıkılmadık el kalmayana denk var gücümüzle çalışacağız ”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ