İLK FİNALİST TÜKETİM KOOPERATİFİ

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’TEN FESTİVALE AÇIK DAVET!

BELEDİYE PERSONELİNE AFET EĞİTİMİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    BAŞKAN SÜLÜK’TEN FESTİVALE AÇIK DAVET!

BAŞKAN SÜLÜK’TEN FESTİVALE AÇIK DAVET!

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük “Gönüllerde taht kurmuş sanatçılarımız ve yediden yetmişe herkese hitap edecek şekilde tertiplenen ve Festival davetinde “27-28-29 Ağustos tarihlerinde günlerinizi bizlere ayırın. Dolu dolu bir festival olması dileklerimle.”ifadesini kullandı.

KÜLTÜR VE SANAT      10 Agustos 2021 - 02:15     0

BAŞKAN SÜLÜK’TEN FESTİVALE AÇIK DAVET!

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

BAŞKAN SÜLÜK’TEN FESTİVALE AÇIK DAVET!

Belediye Başkanı Ali Sülük herkesi 27-28-29 Ağustos’ta İskilip’te 2. si gerçekleştirilecek olan Dolma, Turşu, Çilek Festivali ve Karakucak Güreşleri günlerine katılım için herkese açık davette bulundu.

 

FESTİVAL KAPSAMINDA ÇOK SAYIDA ETKİNLİK YAPILACAK

Sosyal ve ekonomik hareketliliğe katkıda bulunmasının hedeflendiği belirtilen festival programı kapsamında Toplu Sünnet Şöleni, Yöresel Lezzetler yarışması düzenlenecek. Esnafın alışveriş yapmasına katkı sağlayacak stantlar kurulacağı ve başvuruların devam ettiği bildirildi.

 

TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ TERTİPLENİYOR

Belediyeden yapılan açıklamada festival kapsamında toplu sünnet şöleni yapılacağı ve çocukların hediyelerle sevindirileceği, akşamında da çeşitli sanatçıların sahne alacağı bildirildi.

 

MUSTAFA YILDIZDOĞAN SAHNE ALACAK

Festivalde yerel ve ulusal olarak çok sayıda sanatçı sahne alacak. Ünlü sanatçılar Havva Öğüt, Bekir Uygun ve Mehteran Konseri ile Ankara Seymenlerinin gösterileri yer alıyor. Bu kapsamda sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’da halk konseri verecek.

 

KARAKUCAK GÜREŞLERİ

Belediyeden yapılan açıklamada; Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yapılamayan festival kapsamında yapılacak olan Karakucak güreşlerinin de büyük ilgi görmesinin beklendiği bildirildi.

 

BAŞKAN ALİ SÜLÜK HERKESİ FESTİVALE DAVET ETTİ

Konu ile ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük “Gönüllerde taht kurmuş sanatçılarımız ve yediden yetmişe herkese hitap edecek şekilde tertiplediğimiz festivalimize katılım için 27-28-29 Ağustos tarihlerinde günlerinizi bizlere ayırın. Dolu dolu bir festival olması dileklerimle.”ifadesini kullandı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ