ÖDÜLLÜ LOGO YARIŞMASI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’TEN LÜTFİ AKCA’YA ZİYARET

CEYLAN, “GENÇLER ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ”

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK’TEN LÜTFİ AKCA’YA ZİYARET

BAŞKAN SÜLÜK’TEN LÜTFİ AKCA’YA ZİYARET

Ali Sülük; "Genel Müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum”

GÜNDEM      26 Haziran 2022 - 13:08     0

BAŞKAN SÜLÜK’TEN LÜTFİ AKCA’YA ZİYARET

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Milliyetçi Hareket Partili başkanlarla geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Lütfi Akca’yı makamında ziyaret ederek İskilip’in sulama ve taşkın koruma projelerinin yapımı konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Sülük ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “Devlet Su İşleri Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca' yı makamında ziyaret ederek ilçemizde gerçekleştirilmesini beklediğimiz, Derekarkın Sulama Projesi, Akçay Dere Islahı ve Taşkın koruması, Boşçakavak Deresi İslahı, Sanayi Sitesi Kurudere Taşkın Koruması, İlçe Merkezi Taşkın Koruma projesi, Yukarı Örenseki ve Kayaağzı Göletleri projeleri hakkında görüşmelerde bulunduk. Genel Müdürümüze ilgi ve alakalarında dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ