ESNAFA DESTEK SÖZÜ

Okuduğunuz haber
BAYAT BELEDİYESİ’NDEN “GENÇLİK BULUŞMASI” PROGRAMI

KYK VE STADYUM SORUMLUSUNDAN BAŞKAN SÜLÜK’E ZİYARET

Anasayfa   /    Eğitim    /    BAYAT BELEDİYESİ’NDEN “GENÇLİK BULUŞMASI” PROGRAMI

BAYAT BELEDİYESİ’NDEN “GENÇLİK BULUŞMASI” PROGRAMI

Programda Öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet ve söyleşi yapıldı. Yüksekokul öğrencilerinin talep ve istekleri dinlendi.

EĞİTİM      30 Aralik 2021 - 01:02     0

BAYAT BELEDİYESİ’NDEN “GENÇLİK BULUŞMASI”  PROGRAMI

 

Bayat Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Daire Amirleri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve Yüksekokul öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla “Gençlik Buluşması” programı düzenlendi. Programda Öğrencilerle soru cevap şeklinde sohbet ve söyleşi yapıldı. Yüksekokul öğrencilerinin talep ve istekleri dinlendi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü konuşmasında; “Gençlerimizle buluşma günleri düzenleyerek onları anlamaya, sıkıntılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Buradan yüksekokul öğrencilerimize birde müjdemiz olacak, misafirhane ücretlerini 2022-2023 eğitim öğretim yılına kadar sabit tutarak zam yapmıyoruz. BAYSAN A.Ş. Başkanımız Hüseyin Sağdıç’ta öğrencilerimize 60,00 TL olan Ankara biletini 40,00 TL yapma sözü verdi. Tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.” dedi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ