MİLLİ EĞİTİMDE DEVİR TESLİM

Okuduğunuz haber
HOŞ GELDİN BEBEK

GÜREŞÇİMİZ AKDENİZ OYUNLARI İKİNCİSİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    HOŞ GELDİN BEBEK

HOŞ GELDİN BEBEK

Sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden biri olan projenin uygulaması Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eşi Selma Sülük tarafından gerçekleştiriliyor.

YAŞAM      29 Haziran 2022 - 13:59     0

HOŞ GELDİN BEBEK

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve gelmesi ile başlatılan ve aksaksız devam ettirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğanların aileleri ziyaret edilerek hediyeleri verildi. Sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerinden biri olan projenin uygulaması Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eşi Selma Sülük tarafından gerçekleştiriliyor.

Beşikten mezara hizmeti esas alarak çalışmalarını sürdürdüklerini beyan eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; "Hoş Geldin Bebek" projemiz kapsamında dünyaya gözlerini açan bebeklerimizi ve annelerimizi ziyaret ederek hediyelerimizi vermeye devam ediyoruz. Bebek heyecanı yaşayan ailelerimizin mutluluğunu paylaşıyor, huzur, sağlık ve başarılarla dolu güzel bir ömür diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ