BELEDİYE –İŞ SENDİKASI İLE İMZALAR ATILDI

Okuduğunuz haber
MİLLETVEKİLİ CEYLAN ANİTTA OTEL'İN AÇILMASINA DESTEK VERDİ

MEHMET KABA ENİŞTESİNİ KAYBETTİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    MİLLETVEKİLİ CEYLAN ANİTTA OTEL'İN AÇILMASINA DESTEK VERDİ

MİLLETVEKİLİ CEYLAN ANİTTA OTEL'İN AÇILMASINA DESTEK VERDİ

Ceylan “Çorumlu sanayicilerimize, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza memleketimize katkı sağlamak noktasında yaptıkları her çalışmada, her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

YAŞAM      06 Ocak 2022 - 23:08     0

MİLLETVEKİLİ CEYLAN ANİTTA OTEL'İN AÇILMASINA DESTEK VERDİ

 

Anitta Otel’in yeni sahibi, Irmakçılar Proje İnşaat Enerji San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı İhsan Ceylan ve Av. Ayhan Kalenderoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek, Anitta Oteli’nin yeniden işletmeye açılması süreci hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Anitta Otel’in yeni sahibi İhsan Ceylan TBMM’de gerçekleşen ziyarette “Otelin yeniden açılarak Çorum’a hizmet vermeye devam etmesi sürecindeki destekleri nedeniyle, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyemiz ve Çorum Milletvekilimiz Sn Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür ederim. Otelimizi yeni ve modern bir yatırımla en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi.

Ziyaret nedeniyle iş insanı İhsan Ceylan’a teşekkür eden AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Çorumlu sanayicilerimize, iş adamlarımıza, esnaflarımıza, kurum ve kuruluşlarımıza memleketimize katkı sağlamak noktasında yaptıkları her çalışmada, her zaman destek olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ceylan ziyaret nedeniyle yaptığı değerlendirmede ayrıca, “Bizim sevdamız ve derdimiz memleketimizin dinamikleriyle Çorum’umuza hizmet etmektir. Hiçbir çalışanımızın mağduriyetine neden olmadan, Çorumumuzun güzide bir işletmesinin ışıklarının yanmaya, memleketimize hizmet etmeye devam etmesini istiyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ