MOTOSİKET KAZASINDA BİRİ İSKİLİPLİ 2 GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
TAYİNİ ÇIKAN SAVCILARIN VEDA ZİYARETLERİ

ÇORUM’A 1 KATRİLYONLUK YATIRIM!

Anasayfa   /    Gündem    /    TAYİNİ ÇIKAN SAVCILARIN VEDA ZİYARETLERİ

TAYİNİ ÇIKAN SAVCILARIN VEDA ZİYARETLERİ

İskilip adliyesinde görev yapmakta iken Hâkimler ve Savcılar Kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcıları Esra Hilal Aylan ve Mehmet Çubuk veda ziyaretlerinde bulunuyor.

GÜNDEM      04 Temmuz 2022 - 14:29     0

 TAYİNİ ÇIKAN SAVCILARIN VEDA ZİYARETLERİ

İskilip adliyesinde görev yapmakta iken Hâkimler ve Savcılar Kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcıları Esra Hilal Aylan ve Mehmet Çubuk veda ziyaretlerinde bulunuyor. Bu çerçevede tayini çıkan savcılar İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’e ziyarette bulundular.    

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Cumhuriyet Savcılarına yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Ali Sülük; “Hâkimler ve Savcılar Kararnamesi ile tayinleri çıkarak İlçemizden ayrılacak olan, Cumhuriyet Savcısı Sayın Esra Hilal Aylan ve Cumhuriyet Savcısı Sayın Mehmet Çubuk veda ziyaretinde bulundular.

Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ