BALKANLARDA KARDEŞ ÜLKELERLE SAMİMİ GÖRÜŞMELER

Okuduğunuz haber
TEŞEKKÜRLER OĞUZLAR!

BAŞKAN ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    TEŞEKKÜRLER OĞUZLAR!

TEŞEKKÜRLER OĞUZLAR!

İSTV EKİBİ OĞUZLAR’DA ÇALIŞMA GERÇEKEŞTİRDİ

KÜLTÜR VE SANAT      26 Aralik 2021 - 02:16     0

TEŞEKKÜRLER OĞUZLAR!
Nurettin Tanay, Sabri Çiçekçi, Coşkun Akkoca, Şaban Balcı, Muhammet Çam, Osman Gökay Yılmaz, Mustafa Köse, Ayşenur Arapoğlu’dan oluşan İskilip’in Sesi Televizyonu ekibi Oğuzlar ilçesinde çalışma yaptı.
YAPILAN ÇALIŞMA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA YAYINLANACAK
Bu kapsamda Oğuzlar ilçesi drone ile görüntülendi. Oğuzlar halkı ile sokak röportajları, ceviz üreticileri görüşmeler yapıldı. İlçede müftülük binası bünyesinde bulunan Karadonlu Can Baba’nın türbesi ziyaret edilerek din adamları ile ropörtaj gerçekleştirildi. Oğuzlar haklıda televizyon ekibine yoğun ilgi gösterdi. Yapılan çalışma, önümüzdeki hafta yayınlanacak.
TEŞEKKÜR
İskilip’in Sesi Televizyonu ekibi Oğuzlar Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı’ya, Oğuzlar Emniyet teşkilatına, Oğuzlar’a girişten çıkışa kadar yanlarında olan, rehberlik eden Ömer Faruk Kabak ile Altınkoz personeline ve tüm Oğuzlar halkına teşekkür ettiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ