HACI ADAYLARI DUALARLA UĞURLANDI

Okuduğunuz haber
ULUKAVAK VE GÜLABİBEY’E SAĞLIK TESİSİ YAPILIYOR

MUHASEBECİLER’DE YENİ BAŞKAN CEYHAN BARAN!

Anasayfa   /    Sağlık    /    ULUKAVAK VE GÜLABİBEY’E SAĞLIK TESİSİ YAPILIYOR

ULUKAVAK VE GÜLABİBEY’E SAĞLIK TESİSİ YAPILIYOR

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, sağlık tesislerinin 21-22 Haziran tarihinde ihale edileceğini duyurdu

SAĞLIK      14 Haziran 2022 - 16:39     0

ULUKAVAK VE GÜLABİBEY’E SAĞLIK TESİSİ YAPILIYOR

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’un iki büyük mahallesi olan Ulukavak ve Gülabibey Mahallelerine çok amaçlı kullanılacak sağlık tesislerinin yapılacağını duyurdu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir ile İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Bahadır Ünlü, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı TBMM’de ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, sağlık yatırımı konusunda yaşanan önemli bir gelişmeyi de misafirleriyle paylaştı.

Milletvekili Ceylan, Ulukavak Mahallesi ve Gülabibey Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi başta olmak üzere içerisinde Sağlık Hayat merkezi, Acil Sağlık Hizmetleri Merkezi gibi birimlerin oluşacağı iki binanın yapımına karar verildiğini açıkladı.

Gülabibey Mahallesi’ne yapılacak olan sağlık tesisinin 7 kattan oluşacağını 4 bin 194,27  m² kapalı alan içerisinde 9 aile hekimliği birimi, sağlıklı hayat merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri birimi bulunacağını belirten Milletvekili Ceylan, işin ihalesinin 21 Haziran’da yapılacağını kaydetti.

Ulukavak Mahallesi’ne ise 5 kattan oluşan 3 bin m² kapalı alanı olan 5 katlı sağlık tesisi kazandıracaklarını söyleyen Ceylan, burada da yine 9 aile hekimliği birimi, sağlıklı hayat merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri birimi olacağını bildirdi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ