Ahlatcı, “Çorum’un kalkınması için istişare içeresinde gayret göstereceğiz”

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN MİLLİ TAKIMA DESTEK ZİYARETİ

Teknoloji ve Tütün bağımlılığı konferansı düzenlendi

Anasayfa   /    Spor    /    Ahlatcı’dan milli takıma destek ziyareti

Ahlatcı’dan milli takıma destek ziyareti

Ampute Milli Futbol Takımı, 1-8 Haziran tarihlerinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Çorum'da sürdürüyor.

SPOR      07 Mayis 2024 - 02:30     0

Ahlatcı’dan milli takıma destek ziyareti

 

Fransa'da yapılacak şampiyona öncesi kamp yapan milli takıma AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’dan destek ziyareti geldi. Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü İsmail Temiz ve futbolcularla biraraya gelen Ahlatcı, Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan milli takıma üstün başarılar diledi.

 

SPORCULARA LEBLEBİ HEDİYE ETTİ

 

Avrupa Şampiyonası öncesinde takıma moral ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Yusuf Ahlatcı,  “Kupa size ve ülkemize çok yakışacak” diyerek antrenör ve sporculara destek verdi.

 

Ahlatcı, ayrıca, milli takıma özel hazırlattırdığı leblebileri de tüm sporcu ve teknik ekibe ikram etti. Şampiyonada Azerbaycan, İrlanda ve İsrail'in bulunduğu C Grubu'nda mücadele edecek ay-yıldızlılar, karşılaşmalarını Fransa’nın Camille Fournier Stadı'nda oynayacak.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ