Ahlatcı’dan milli takıma destek ziyareti

Okuduğunuz haber
TEKNOLOJİ VE TÜTÜN BAĞIMLILIĞI KONFERANSI DÜZENLENDİ

SAHİPSİZ HAYVANLARI KORUMA BİRLİĞİ MECLİSİ TOPLANDI

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    Teknoloji ve Tütün bağımlılığı konferansı düzenlendi

Teknoloji ve Tütün bağımlılığı konferansı düzenlendi

İskilip’te geçtiğimiz ay restorasyonu tamamlanarak Kültür Merkezine dönüştürülen Tarihi Redif Kışlasındaki çok amaçlı salonda öğrenci velilerine Teknoloji ve Tütün bağımlığı konferansı verildi. Ayrıca Sağlık Müdürlüğü’nce sigara bıraktırma polikliniğinin tanıtımı yapıldı.

KÜLTÜR VE SANAT      07 Mayis 2024 - 13:09     0

 Teknoloji ve Tütün bağımlılığı konferansı düzenlendi

 

Kaymakamlık proje ekinin organize ettiği programda İlçe Sağlık Müdürü Uzman Dr. Ömer Asanoğlu, Uzman Psikolojik Danışman ve Çorum Yeşilay Başkan Yardımcısı Filiz Obuz ile PDR Öğretmeni Remza Burcu Bekleviç tarafından öğrenci velilerine konferans verildi. Veliler konferansta iken öğrencilerde bahçede kurulan oyun alanında eğlendiler.

Kaymakam Ramazan Polat, “Kaymakamlığımız proje ekibinin organizasyonu ile İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Tarihi Redif Kışlasında öğrenci velilerimize yönelik Teknoloji ve Tütün Bağımlılığı ile ilgili konferans verilmesini sağladık. Bundan sonraki süreçte de etkinliklerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ