Ziraat Odası Başkanı Adem Efe çiftçileri zararlılara karşı uyardı

Okuduğunuz haber
VAHİT KAYRICI AHMET SAĞLAM’A DESTEK İÇİN İSKİLİP’E GELDİ

İskilip Meslek Yüksekokulu’nun 1. etabı tamamlandı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Vahit Kayrıcı Ahmet Sağlam’a destek için İskilip’e geldi

Vahit Kayrıcı Ahmet Sağlam’a destek için İskilip’e geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı seçim çalışmaları kapsamında MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Sağlam’a destek için İskilip’e gelerek halka hitap etti.

SİYASET      29 Mart 2024 - 18:00     0

Vahit Kayrıcı Ahmet Sağlam’a destek için İskilip’e geldi

 

Miting programına MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, ülkücü kuruluşlar ve İskilip halkı katıldı.

 

MHP İskilip İlçe Başkanı Mehmet Aktaş selamlama konuşması yaparak katılımlarından dolayı Milletvekili Kayrıcı, gençlik ve kadın kolları başkanları ve İskilip halkına teşekkür etti.

 

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak; “Seçimleri kazanmak için durmadan çalışacağız. 31 Mart’ta değişimin adı İskilip’te Ahmet Sağlam olacaktır. İl Genel ve Belediye meclisinde de sizlerin desteğini istiyoruz. Satanlardan olamayacağız, kaçanlardan olmayacağız. Başaracağız” dedi.

 

MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Sağlam; “İskilip’imizin yıllardır kısır siyaseti, kısır döngüsü yerel siyaset. Sorun burada dedik. Projelerimizi nasıl hayata geçireceğimizi halkımıza iyi anlattık. Kaynak sorunumuz olmayacak. Kaynağı devletimiz her yere olduğu gibi İskilip’e de veriyor. Yeter ki almasını, getirmesini, kullanmasını bilelim. Her projeyi her işi takip etmesini bilelim. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizim derdimizde tasamızda İskilip’tir. Ayrım yapmadan şehrin emini olacağız” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı konuşmasında özetle; “Allah’a hamdolsun ki günümüzde Türk Milleti kendi insanı ve kendi gücüyle kendi aracını, kendi silahını, kendi uçağını, kendi Siha’sını yapmaya başlayınca Türk düşmanları bunların ipini çekelim demişler. 15 Temmuz’da zehirlenen zihniyetler kendi insanına silah doğrultunca Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli bey ‘Mesele vatanda gerisi teferruattır, siyasi rekabet bitmiştir, memleketimizin geleceğini kurtarmamız lazım’ dedi. Biz Cumhur ittifakını o zamanki verilen şehit kanları üzerinden kurduk.

 

Bilinmelidir ki 2030’ lu yıllara doğru Türkiye ayağa kalkmış olacak. Kendi uçağını, silahlarını yapmış olacak. O zaman ülkemiz oyun kurucu olacak, emperyalist güçler mazlum milletlere dokunamayacaklar.

 

Seçeceğiniz belediye başkanı 24 saat sizlerle birlikte olacak. Bize problemleri getirdiğinde bizde kaynakları oradan buraya aktarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bu gün Türkiye iç savaştaydı. Bu devletin temel taşıyıcı direği de Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

 

İskilip’in temel problemleri bellidir. İskilip köhne bir yerdir. Biz 2000’li yıllarda İskilip-Tosya yolunun yapımını başlattık. 10 kilometresinin ödeneğini çıkardık. Seçimler oldu öylece kaldı. 20 senedir de aynı şekilde duruyor. Bu hizmeti bitirmek te yine bize nasip olur inşallah.

 

İskilip’in ikinci bir problemi daha var. Sanayisi yok. Organize Sanayisi olmazsa İskilip gelişmez. İskilip’in göç vermemesi için sulu tarıma geçebilmek lazım ve Organize Sanayi bölgesinin mutlaka kurulması lazım. Başlangıcı yapıldı. İnşallah oda bizim dönemimizde Belediye Başkanımızla birlikte nasip olur.

 

Biz elimizden geleni yapacağız. Yalan söylemeyeceğiz, riya yapmayacağız. Yapamayacağımız şeye yaparız demeyeceğiz. Gücümüz neye yetiyorsa yapacağız. Ülkemiz bir deprem yaşadı. 2 Yıl çok büyük yatırımlara bu bölgelerde giremeyebiliriz. Ama buraları boş mu bırakacağız? Hayır, buralara da elimizden geldiği, gücümüzün yettiğince 24 saat çalışacağız. Sizlere hizmet için varız diyorum.

 

31 Mart’ta elinizi vicdanınıza koyun. Hiç merak etmeyin ben Ahmet beyin, teşkilatımın size verdiği her sözün arkasındayım. Burada yapılacaklar benimde sözümdür.  Başkanımı, il encümen ve belediye meclisi adaylarımı da sizlere emanet ediyorum. Bu zor günleri aşacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ