ESMA ÖZMEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE 23 NİSAN COŞKUSU

Kaymakam Polat Başkan Çizikci’ye İade-i ziyarette bulundu

Anasayfa   /    Gündem    /    İskilip’te 23 Nisan coşkusu

İskilip’te 23 Nisan coşkusu

İskilip’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yılı kutlamaları Hükümet Konağı Önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

GÜNDEM      23 Nisan 2024 - 14:44     0

İskilip’te 23 Nisan coşkusu

 

Çelenk sunma töreninin ardından kutlamalar Atatürk İlk ve Ortaokulunda öğrencilerin düzenledikleri etkinliklerle devam etti.

 

Programa Kaymakam Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikci,  Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Abdulgaffar Sabit, Emniyet Müdürü Önder İstanbul,  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üstçavuş Kazım Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Ecer, Siyasi parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları, öğrenciler, öğretmenler ve İskilipliler katıldı.

 

Tören sonrası, Atatürk Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen etkinliklerde açıklamada bulunan Belediye Başkanı İsmail Çizikci; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada eşi benzeri olmayan bir örnektir ve bu bayramı bize miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız.

Çocuklarımızın sevincine ve coşkusuna ortak olduk ve bu mirası en iyi şekilde koruyacağız. Çocuklarımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Bu uğurda Şehit düşen kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ