İSKİLİP’TE ERZURUM TANITIM GÜNLERİ ŞENLİĞİ

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN İSKİLİP´TE ESNAF TURU

İKİKİSE-DERESEKİ-EVLİK KÖY YOLLARI UNUTULDU

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’DAN İSKİLİP´TE ESNAF TURU

SON DAKİKA ! AHLATCI’DAN İSKİLİP´TE ESNAF TURU

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İskilip´te bir takım ziyaretlerde bulundu.Çarşamba günü Bayat ilçesini ziyaret ettikten sonra İskilip´e gelen İl Başkanı Ahlatcı Çarşamba pazarını ve esnafları ziyaret etti.

GÜNDEM      03 Haziran 2021 - 22:15     0

AHLATCI’DAN İSKİLİP´TE ESNAF TURU

 

Ahlatcı toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “ İskilip İlçe Başkanımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ile birlikte pazarda tezgah açan esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı alışverişler diledik. Özellikle pandemi süresince fedakârlıkla çalışan esnafımızın teşekkür etmek istiyorum. Emek veren, üreten herkes bizim için çok değerli. Rabbim çarşımızın, pazarımızın bereketini artırsın” dedi.

PARTİ TEŞKİLATINDA İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İl Başkanı Ahlatcı İl yönetim kurulu üyelerimiz, İl Kadın Kolları Başkanımız, İskilip İlçe Başkanımız, İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Gençlik Kolları Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın kıymetli mensuplarıyla İskilip İlçe Başkanlığımızda istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.

Samimi ev sahipliği için İskilip İlçe teşkilatımıza teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ