TOKİ’DEN UĞURLUDAĞ’A 158 KONUT, 3 İŞYERİ

Okuduğunuz haber
KAYA VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BEKTAŞ’A ZİYARET

AKŞEMSEDDİN PANELİ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    KAYA VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BEKTAŞ’A ZİYARET

KAYA VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BEKTAŞ’A ZİYARET

İskilip Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Duran Bıyık ve Fehmi Yağlı ile beraber İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’ı ziyaret etti.

GÜNDEM      21 Mayis 2021 - 21:45     0

KAYA VE İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BEKTAŞ’A ZİYARET

 

 

Ak Parti İskilip İlçe Teşkilatından yapılan açıklamada Meclis başkanına köylerde ivedilikle yapılması gereken işlerin iletildiği ifade edildi.

 

 

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti İskilip İlçe Başkanımız Sayın Yusuf Kaya, AK Parti İl Genel Meclisi Üyelerimiz Duran Bıyık, Fehmi Yağlı, Arif Çamiçi, Tarım Orman İl Müdürümüz Orhan Sarı, Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Sayan ve Tarım Orman İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürümüz Sayın Arzu Özkader ile birlikte il ve ilçelerimiz de bulunan tarım arazileri, tarımsal sulama ve bölgesel çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

 


YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ