Şampiyon Özdenur Özmez'den Vali Dağlı'ya ziyaret

Okuduğunuz haber
YÖRESEL ÜRÜNLERLE ETKİNLİKLERE KATILMAK İÇİN KARAVAN YAPTIRILDI

Vali Dağlı’dan Başkan Çizikci’ye ziyaret

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Yöresel ürünlerle etkinliklere katılmak için karavan yaptırıldı

Yöresel ürünlerle etkinliklere katılmak için karavan yaptırıldı

İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği fuar, festivali konferans, toplantı, şenlik gibi faaliyetlere yöresel ürünlerin ulaştırılması için seyyar çekme karavan yaptırdı.

EKONOMİ      24 Mayis 2024 - 04:10     0

Yöresel ürünlerle etkinliklere katılmak için karavan yaptırıldı

 

İskilip Yerel Eylem Grubu Derneğinden yapılan yazılı açıklamada; “İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği 2024 Yıllık Uygulama Planı dâhilinde ‘Faaliyet 1.15 Meyve ve sebzelerin kurutulması, işlenmesi, paketlenmesi ve pazarlanmasına ekipman sağlanması’ projesi kapsamında İSTARGE ( İskilip Tarımını Araştırma ve Geliştirme Derneği) ile birlikte toplantı, konser, sergi, kültür-turizm, ulusal, bölgesel ve yerel fuar, organizasyon, şenlik vb. etkinliklerde kullanılması amacıyla seyyar çekme karavan temini projesini başarıyla tamamlandı.

Proje ile ilçemize özgü, ilçemizde üretilen meyve ve sebzelerin yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin konser, fuar, toplantı, şenlik, ulusal, bölgesel ve yerel etkinliklerde kullanılması amaçlanmıştır.

İlçemiz sahip olduğu pek çok yerel ürünü bu proje sayesinde ulusal anlamda sergileme, tanıtma, sunum gibi aktivitelerini gerçekleştirecek, “her ürün-bir marka” sloganına uygun olarak bu alandaki çalışmalarına katkı sağlamış olacaktır” ifadelerine yer verildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ