Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı

Okuduğunuz haber
DESTİCİ ALİ SÜLÜK’E DESTEK İÇİN İSKİLİP’E GELDİ

Kaymakam Ramazan Polat öğrenci yurdunda iftar yaptı

Anasayfa   /    Siyaset    /    DESTİCİ ALİ SÜLÜK’E DESTEK İÇİN İSKİLİP’E GELDİ

DESTİCİ ALİ SÜLÜK’E DESTEK İÇİN İSKİLİP’E GELDİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici aday tanıtımı, açılış töreni ve Belediye Başkan Adayı Ali Sülük’e destek amacıyla İskilip’e geldi. Destici şehir merkezinde karşılanarak uzun bir konvoy eşliğinde ilçe merkezine geldi.

SİYASET      20 Mart 2024 - 23:40     0

DESTİCİ ALİ SÜLÜK’E DESTEK İÇİN İSKİLİP’E GELDİ

 

Burada selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı ve BBP Belediye başkan adayı Ali Sülük; “ Uzun yıllardır ilk defa bir Genel Başkan şehrimizi şereflendirdi. Bu şerefi bahşettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi hap beraber 5 yıldır İskilip’te görev yaptık. Önümüzdeki dönemde yapacağımız projelerimizi de seçim büromuzda ve çeşitli platformlarda anlatıyoruz, anlatacağız. Katılımız için teşekkür ediyorum. Sağ olun. Var olun” dedi.

 

“EMEKLİLERİMİZE BAYRAM ÖNCESİ 5. BİN TL SEYYANEN ZAM YAPILMASINI BEKLİYORUZ.

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; “İskilip’in benim gönlümde de gözümde de her zaman ayrı bir yeri olmuştur. İskilip’te emeklilerimizin, çiftçilerimizin, esnafımızın, gençlerimizin talepleri var. Özellikle emeklilerimizin durumlarının iyileştirilmesi ile ilgili en çok gayret eden kardeşlerinizden bir tanesiyim. İnşallah en kısa zamanda emekli maaşlarına seçimden önce açıklanmak suretiyle en az 5 bin TL seyyanen zam yapılmasını bekliyoruz. Kurban bayramı ikramiyesinin de 10 bin lira olmasını istiyor, bekliyoruz. Hayvancılığında desteklenmesinin gerektiğini söyleyen Destici “mutlaka yemi kendimiz üretmeli dışarıya muhtaç olmamalıyız” dedi.

 

“GENÇLERİN EĞİTİMİNE DESTEK VERECEĞİZ”

Bu seçimlerde inşallah İskilip Belediyesini bize teslim ederseniz, tekrar Ali Sülük kardeşimizi seçerseniz gençlerimizde, sınavlarında gereken eğitim desteğini vereceğiz. İskilip 31 Mart akşamı da bizim yanımızda olursa ben seçimlerden sonra tekrar buraya geleceğim. İskiliplileri, sivil toplum kuruluşu başkanlarımızı, muhtarlarımızı, kadınlarımızı, gençlerimizi, yaşlılarımızı, çocuklarımızı çağıracağız. Taleplerinizi alacağız. Önümüzdeki 5 yıl içinde bunların hepsini tek, tek gerçekleştireceğiz.

 

İSKİLİP-TOSYA YOLU SÖZÜM OLSUN

 

Vatandaşların talebi üzerine İskilip-Tosya Yolu sorununu bildiğini söyleyerek “Sizler 31 Martta İskilip’i bize teslim edin, benimde sizlere yol sözüm olsun” dedi.

“265 TOKİ KONUTUNU YAPACAĞIZ”

 

Destici; “ Sadece yol değil, Ali Başkanımız TOKİ’ye yer teslimi yapmış ve buraya 265 konut sığıyor. İnşallah TOKİ’yi de buraya getirecek bu konutları da yapacağız.

 

“GENÇLERİMİZE İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ”

 

Gençlerimiz iş istiyor. Belediyemiz Organize Sanayi Bölgesini kurmuş, bu sanayi bölgesi dolduğunda, yatırımcı geldiğinde 3 bin kişi istihdam edilecek. Yetkiyi bize verirseniz ben elimi buradan hiç çekmeyeceğim.

 

“İSKİLİP’İ TEKRAR CANLANDIRACAĞIZ”

 

Burası maalesef hak ettiğini alamamış bir ilçemiz. İskilip çok kadim bir yerleşim merkezi. İskilip’i tekrar canlandıracağız. Bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz. Gençlik merkezi, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, güreş eğitim merkezi olmadığı söylendi. Bunların hepsini seçimden sonra bir bir yapacağız. İtfaiye aracı eksiğinin olduğu söylendi. Buradan bende yetkiyi bize verdiğinizde itfaiye şahsi sözüm olsun.

 

“İSTEYİP TE ALAMAYACAĞIMIZ BİR HİZMET YOKTUR”

 

Cumhur ittifakına İskilip’in çok büyük desteği var. Ak Parti, MHP, BBP olarak önceki seçimlerde olduğu gibi işbirliğimiz var. Bazı yerlerde yine işbirliğimiz var. İlçelerimizde partimiz kendi adayları ile seçime giriyoruz. Ankara’da Cumhurbaşkanlığı nezdinde olsun, bakanlıklar nezdinde olsun, diğer kurumlarımızın nezdinde olsun isteyip te alamayacağımız bir hizmet yoktur. Bunların hepsini alacağız ve buraya getireceğiz. Bu istediklerimizi yapmamız için yetkiyi Büyük Birlik Partisine ve BBP adayına vermelisiniz diyorum. Birlikte kazanacağız ve İskilip’imizi birlikte yöneteceğiz. Burada seçime katılan bütün siyasi partilere de adaylarına da hayırlı olsun diyorum. Ama bütün siyasi partilere çağrım, Büyük Birlik Partisinin adayına oy verelim.

Bu vesile ile kurucu genel başkanımız şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve minnetle yad ediyorum. 25 Mart şehadetinin 15. yıl dönümü. Allah mekânını cennet eylesin.

 

BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

 

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici burada yapılan hizmetlerin toplu açılışını yaptıktan sonra Belediye Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Ali Sülük’ten bilgiler aldı.

 

İSKİLİPLİ ATIF HOCA ANIT MEZAR VE KÜLLİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Daha sonra İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesini ziyaret eden Mustafa Destici ve beraberindekiler mezara gül koyarak dualar ettiler.

 

ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNDEKİ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

 

Destici, daha sonra İskilip Belediyesince Atatürk Orman Çiftliği'nde düzenlenen iftar programında orucunu vatandaşlarla açtı.

 

BBP ADAYI ALİ SÜLÜK’E DESTEK İSTEDİ

 

Destici, iftarın ardından yaptığı konuşmada BBP İskilip Belediye Başkan adayı Ali Sülük'ün başarılı bir dönem geçirdiğini, yeni dönem için de destek istedi.

 

MAKUL TALEPLER ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇİNDE KARŞILANACAK”

 

Sülük'ün tekrar başkan seçilmesi durumunda İskilip'i yeniden ziyaret edip vatandaşların taleplerini dinleyeceğini dile getiren Destici, makul taleplerin ikinci 5 yıllık dönemde karşılanacağını kaydetti.

 

BAŞARILI KADIN GÜREŞ TAKIMINA ALTIN HEDİYE ETTİ

 

Destici, konuşmasının ardından U20 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'nda derece elde eden sporculara altın hediye etti.

 

İftar programına Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, BBP Çorum İl Başkanı Özkan Yandım ile vatandaşlar katıldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ