SALİH ŞERBETCİ'NİN BASIN AÇIKLAMASI

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM RAMAZAN POLAT BAŞKAN ADAYLARI İLE TOPLANTI YAPTI.

İskilip MYO’nun ‘Tarihi Çeşmeler Projesi’ne Mansiyon ödülü

Anasayfa   /    Siyaset    /    Kaymakam Ramazan Polat Başkan adayları ile toplantı yaptı.

Kaymakam Ramazan Polat Başkan adayları ile toplantı yaptı.

İskilip Kaymakamı Ramazan Polat Belediye Başkan adayları ile toplantı yaptı.

SİYASET      27 Mart 2024 - 14:19     0

Kaymakam Ramazan Polat Başkan adayları ile toplantı yaptı.

 

Polat, toplantıda yaptığı konuşmasında seçimlerin güzel bir atmosferde geçiyor olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek “Tüm adaylarımıza teşekkür ediyorum. Adaylar ile bu güne kadar hiçbir sorun yaşanmadı. Seçimlerde İskilip olarak iyi bir demokrasi dersi vererek seçimi sorunsuz bir şekilde geçirmemiz gerekiyor.

Seçimlerin son günlerine yaklaştık. Sorun yaşanmadan neticelenmesini istiyoruz. Akşamları yapılan etkinliklerde sakinliğimizi korumamız ve birbirimize saygı duymamız gerekir.

İskilip iyi şeyleri hak eden, köklü mirasıyla kadim bir şehirdir. Kazanan İskilip olacak. 31 Mart akşamı İskilip için hayırlısı ne ise onun olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıya tüm Belediye Başkan adayları, Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Güven ve İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul katıldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ