Yeşilay İskilip’te bilgilendirme etkinliği düzenledi

Okuduğunuz haber
TÜRKAV’DAN SAĞLAM’A DESTEK ZİYARETİ

Bolu’da İskilip-Tosya Yolu Mutabakatı

Anasayfa   /    Siyaset    /    Türkav’dan Sağlam’a destek ziyareti

Türkav’dan Sağlam’a destek ziyareti

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, TÜRKAV Genel Sekreteri ve PTT Ankara Başmüdür Yardımcısı Zeki Toptaş, Genel Merkez Yöneticisi İlyas Gül, Çorum Şube Başkanı İsmail Deli, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Sağlam’a destek için geldiler.

SİYASET      04 Mart 2024 - 16:01     0

Türkav’dan Sağlam’a destek ziyareti

 

Programa MHP İskilip İlçe Başkanı Mehmet Aktaş, Belediye Başkan Adayı Ahmet Sağlam, Belediye ve İl genel Meclis Üyesi adayları, Ülkü Ocakları Başkanı Hayrullah Bodur, Kadın Kolları Başkan ve üyeleri ile partililer katıldı.

Hazırlanan kahvaltılı programda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Konuklar MHP İskilip Belediye Başkan adayı Ahmet Sağlam’a başarılar dilerken Sağlam’da yürüttükleri seçim çalışması hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  

Programda konuşan TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz; “ Öncelikle sözlerime başlarken MHP Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin selamlarını getirdiğimi ifade etmek istiyorum. Ankara’dan İskilip’teki heyecanı hissettik. O heyecana ortak olmak için buradayız. İskilip’te bir şeylerin değişeceğine yürekten inandık.

Bizlerde kamu çalışanları vakfı olarak 600 bin üyeye hitap ediyoruz. Burada yakılan meşalenin ebediyete kadar sürmesi için elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. İnşallah seçim başarıyla sonuçlanır. Bizler Ahmet Sağlam’ın her zaman yanında olduğumuzu Ankara’da da İskilip için her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyorum. Bürokraside gücümüz kuvvetimiz iyi. Her türlü desteği vereceğimize söz veriyoruz. İyi ve inanmış bir ekip görmekten mutluyuz. Allah yarı yolda koymasın. İskilip için hayırlı olan ve Başkanımız gönlünden geçen neyse onu nasip etsin.

MHP Belediye Başkan adayı Ahmet Sağlam; “ Maalesef memleketimiz iki yılda bin kişi göç veren ilçe haline geldi.  Yolla, istihdamla, konutla ilgili ciddi problem var. İskilip’in geri kalmışlığı devletimizin İskilip’i geri bırakmasından kaynaklanmıyor. Ciddi fizibilite çalışmaları yapılarak projeler üretip uygulanamamasından kaynaklanıyor. Yerel siyasi bir sorun var. Yanı başımızdaki ilçelere bakıldığında buraların çok ciddi yatırımlar aldığını görüyoruz.

İskilip-Tosya yolu Sayın Milletvekilimiz değerli ağabeyim Vahit beyin döneminde temeli atılmış, 10 kilo metresi yapılmıştır. Daha sonra milletvekili çıkaramadık. 23 yılda birer kilo metre yol yapılsaydı Tosya yolu diye bir problem olmayacaktı.

TOKİ üstüne düşülse 1 senede bitirilebilecek bir iş. Sorunlarımız büyük. Ama sorunlarımızın kaynağı maalesef yerel siyasetle ilgilidir.  Ciddi projelerin hazırlanıp uygulanmamasından kaynaklanıyor.

Allah nasip ederse öncelikle istihdam problemini, konut sıkıntısını ve bölgede yapılıp ta İskilip’te yapılmayan projeleri 1 buçuk yılda hayata geçireceğiz. Benim memleketimin 31 Mart’tan sonra kaybedecek bir dakikası bile yok. Desteklerinizden dolayı Allah razı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ