EROL KAVUNCU'NUN BAYRAM MESAJI

Okuduğunuz haber
AK PARTİ MKYK ÜYESİ A.SAMİ CEYLAN’IN BAYRAM MESAJI

SAMUT TEPESİNDE YANGIN

Anasayfa   /    Gündem    /    AK PARTİ MKYK ÜYESİ A.SAMİ CEYLAN’IN BAYRAM MESAJI

AK PARTİ MKYK ÜYESİ A.SAMİ CEYLAN’IN BAYRAM MESAJI

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Kurban Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      18 Temmuz 2021 - 13:03     0

AK PARTİ MKYK ÜYESİ A.SAMİ CEYLAN’IN BAYRAM MESAJI

 

AK PARTİ MKYK ÜYESİ A.SAMİ CEYLAN’IN BAYRAM MESAJI

 AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan “Kurban Bayramı” münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan yayınladığı mesajında; “Bayramlar, bireyler arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan aynı düşünce ve değerlerde buluşturan, gönülleri yakınlaştırarak dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlayan mukaddes günlerdir. Bizde bu vesileyle tüm İslam âlemi ve toplumsal yaşamımızda anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin birlik ve beraberliğinin güçlendiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

 

“Bayramlar, yaşamımızı zenginleştirme ve renklendirmenin yanı sıra, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesile” olduğunu vurgulayan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan; “Böyle müstesna günlerin coşkusunu ve sevincini yaşarken zirveye çıkardığımız yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın birkaç gününe değil her gününe yayabilmek, bu duyguları kalıcı hale getirebilmek için daha fazla çaba göstermeliyiz. Yine Covid-19 salgınına karşı milletçe verdiğimiz mücadeleye devam ederken bu bayramı ailelerimizle ve sevdiklerimizle bir arada tedbirlere uyarak kutlamayı unutmayalım. Salgından tamamen kurtulabilmek için “Temizlik, Maske, Mesafe” kurallarına dikkat ederek gelecek Bayramları coşku içerisinde geçireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan; “ Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızın ülkemize ve dünyaya huzur ve barış getirmesi temennisiyle, Çorumlu hemşerilerimin Kurban Bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca vatandaşlarımızın ve özellikle de sürücülerimizin trafik kurallarına her zamankinden daha fazla riayet etmelerini, aşırı hız, yakın takip gibi trafik kuralı ihlallerinden kaçınmalarını, uykusuz, yorgun araç kullanmamalarını, her bir trafik kuralının en az bir hayat kadar değerli olduğunun bilinci içerisinde sevdikleriyle kazasız, sağlıklı ve iyi bayramlar geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ