KAVUNCU; “İSKİLİP SPOR SALONU İHALE EDİLECEK”

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

“BİZİM MAHALLE” PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

BAŞKAN SÜLÜK ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Atatürk Orman Çiftliğinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

GÜNDEM      25 Mart 2022 - 22:28     0

BAŞKAN SÜLÜK ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

 

BAŞKAN SÜLÜK ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Atatürk Orman Çiftliğinde devam eden çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını denetledi. Konuyla ilgi olarak Belediyeden yapılan açıklamada;

 “Atatürk Orman Çiftliği Çok Amaçlı Toplantı ve Düğün Salonu çevresinde yer alan mesire alanında çevre düzenleme ve peyzaj çalışması talimatı veren İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, çalışmaları yerinde inceledi.

DAHA GÜZEL BİR İSKİLİP İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Başkan Ali Sülük, “Halkımızın piknik amacıyla kullandığı Atatürk Orman Çiftliği mesire alanında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaparak buranın estetik görünümünü daha da güzelleştiriyoruz. Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde kontrol ederek, kolaylıklar diledik. Daha güzel bir İskilip için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ