BAYAT’TA KUŞÇAÇİMEN YAYLASI PROJESİ HAYATA GEÇİYOR.

Okuduğunuz haber
BAYAT BELEDİYESİ, ENGELLİ ÖĞRENCİLERİ UNUTMADI.

İSKİLİP AK PARTİ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Anasayfa   /    Eğitim    /    Bayat Belediyesi, Engelli Öğrencileri Unutmadı.

Bayat Belediyesi, Engelli Öğrencileri Unutmadı.

Bayat Belediyesi, engelli öğrencileri de unutmadı. Engelli öğrencilere tablet hediye edildi.

EĞİTİM      02 Temmuz 2021 - 02:25     0

Bayat Belediyesi, Engelli Öğrencileri Unutmadı.

Bayat Belediyesi, engelli öğrencileri de unutmadı. Engelli öğrencilere tablet hediye edildi.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat Kaymakamı Mustafa Çelik ve Bayat İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Uçar ile birlikte Bayat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Bir Adım Bir Umut Rehabilitasyon Merkezi öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilerin yapmış olduğu çalışmaları inceleyerek, öğrencilerle sohbet ettiler.
 
Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yaptığı açıklamada; “Onlar yaşadığımız sosyal hayatın birer parçalarıdır. Onlarsız bir dünya düşünemediğimiz gibi onların yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yapmak gibi bir vazifemiz var. Engelli kardeşlerimizin eğitimlerini daha iyi şekilde almaları için de kardeşlerimize tablet bilgisayarlarını hediye ettik. İnşallah bu tabletlerle eğitimlerine daha güçlü sarılacak ve hayatın her alanında kendilerini gösterecektir” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ