‘OKUL SERVİSİ PROJESİ’ TAKDİR TOPLUYOR

Okuduğunuz haber
CHP KADIN KOLLARINDAN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

İSM’DEN SAHADA KANSER FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Anasayfa   /    Gündem    /    CHP KADIN KOLLARINDAN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

CHP KADIN KOLLARINDAN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

VAR; “AİLE VE TOPLUM YAPISININ TEMEL DİREĞİ KADINLARDIR”

GÜNDEM      09 Mart 2022 - 15:39     0

CHP KADIN KOLLARINDAN “8 MART KADINLAR GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi İskilip İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla İskilip’te çalışan kadınları ziyaret ettiler.

CHP İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var parti binasında toplanan kadın kollarına yönelik yaptığı konuşmada “Bizim için kadınlarımız son derece değerli, son derece kıymetlidirler. Bu görüşten hareketle kadın ve erkeğin eşit şartlarda çalışmasını, hayatı eşit şekilde paylaşılmasını hep savunuyoruz” dedi.

VAR; “AİLE VE TOPLUM YAPISININ TEMEL DİREĞİ KADINLARDIR”

CHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Var , “Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kadın haklarının kazanılması, iyileştirilmesi ve konunun gündeme gelmesi için, önemli bir gün olarak düşünüyoruz. Aile ve toplum yapısının temel direği kadınların, toplumsal hayatın her alanında etkinlik alanlarının arttırılması ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ