DEMİRCAN; “İSKİLİP’TE TOKİ KONUSUNDA ÇOK GEÇ KALINDI”

Okuduğunuz haber
İHL’YE KÜTÜPHANE DESTEĞİ

BAŞKAN SÜLÜK BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ ANDI

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    İHL’YE KÜTÜPHANE DESTEĞİ

İHL’YE KÜTÜPHANE DESTEĞİ

Yeryüzü İyilik Hareketi Derneği, Hacı İsmail Kavlu Kız İmam Hatip Lise VE Ortaokuluna Kütüphane kazandırdı.

KÜLTÜR VE SANAT      05 Temmuz 2021 - 13:18     0

İHL’YE KÜTÜPHANE DESTEĞİ

 

Yeryüzü İyilik Hareketi Derneğinin en genç üyesi Cafer Albayrak tarafından ilçede ki eğitimin daha verimli olabilmesi ve öğrencilerin araştırma yapabilmesi için başlatılan proje kapsamında;  Hacı İsmail Kavlu Kız İmam Hatip Lise ve Ortaokuluna kurulan Kütüphanenin açılışı yapıldı.  Açılış törenine Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, İlçe Müftüsü Vahit Demiral, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, Şube Müdürleri Hasan Gökçe, Mehmet Fidan, İlçe Vaizi Mustafa Yeşildere, Din Hizmetleri Uzmanı Fahrettin Çekiç, Okul Aile Birliği Yönetimi, Din Görevlileri, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

Yeryüzü İyilik Hareketi Derneğinin en genç üyesi ve Kütüphanenin kurulmasının mimarı Cafer Albayrak yaptığı açıklamada, “ ‘ Oku Keşfet Araştır! ’ sloganıyla hareket ederek Yeryüzü İyilik Derneği olarak iyilik hareketlerimize devam ediyoruz. Bugün tarihi medrese ve Kütüphanelerle dolu olan ve yetiştirdiği âlimlerin çokluğuyla bilinen şirin ilçemizde eğitime destek olması için Hacı İsmail Kavlu Kız İmam Hatip Lise ve Ortaokuluna kurduğumuz Kütüphanemizin açılışını yaptık. Başta Cengiz Ağabeye, Numan Hocama, emeği geçen ve vesile olan tüm hayırseverlere ve bu iyilik hareketine gönül vermiş gönüldaşlarıma müteşekkirim” dedi.

Hacı İsmail Kavlu Kız İmam Hatip Lise ve Ortaokulu Müdürü Numan Yalvaçer yaptığı açıklamada, “ Okulumuza kazandırılan Kütüphane için Yeryüzü İyilik Hareketi Temsilcisi Cafer Bey ve İyilik Hareketi Ekip Arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Okulumuza kazandırılan kütüphane inşallah "yaratan rabbinin adıyla oku" emrinin, hakikatine kavuştuğu bir yer olur." dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ