AKŞEMSEDDİN PANELİ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
KAVUNCU İLÇE TEŞKİLATINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU

TANER İSBİR’DEN ORTAKÖY’E YOL MÜJDESİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    KAVUNCU İLÇE TEŞKİLATINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU

KAVUNCU İLÇE TEŞKİLATINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU

Ak Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu İskilip İlçe Teşkilatına gelerek İskilip’te tamamlanan, yapımı devam eden, yapımı planlanan yatırım ve hizmetler konusunda istişare ve değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

GÜNDEM      24 Mayis 2021 - 21:47     0

KAVUNCU İLÇE TEŞKİLATINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU

 

Ak Parti İlçe Koordinatörü, İlçe Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri ve Muhtarların katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Kavuncu; “İskilip ilçemizde; İlçe Koordinatörü, İl Başkan Yardımcılarımız, Ak Parti İlçe Başkanımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyelerimiz, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, Muhtarlarımız ve misafirlerimizin katılımları ile ilçemizde tamamlanan, yapımı devam eden, planlanan yatırımlarımız ve hizmetler konularında, istişare ve değerlendirmelerde bulunduk.

Hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ