KAVUNCU İLÇE TEŞKİLATINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU

Okuduğunuz haber
TANER İSBİR’DEN ORTAKÖY’E YOL MÜJDESİ!

HASTANEYE KARDİYOLOJİ UZMANI ATAMASI

Anasayfa   /       /    TANER İSBİR’DEN ORTAKÖY’E YOL MÜJDESİ!

TANER İSBİR’DEN ORTAKÖY’E YOL MÜJDESİ!

CEMİLBEY-ORTAKÖY YOLU 4 HAZİRAN’DA İHALE EDİLİYOR

     25 Mayis 2021 - 21:48     0

TANER İSBİR’DEN ORTAKÖY’E YOL MÜJDESİ!

 

Cemilbey-Ortaköy yolunun 21-58 kilometreler arası yapım işinin güzergah değişikliği ile beraber 4 Haziran 2021 tarihinde saat; 10.00’da ihale edileceği açıklandı.

Uzun zamandır bu yolun yapımı için çalışma yürüten Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ihale haberini Ortaköy halkına müjdeledi. İsbir;

“Ortaköy kurulduğundan beri yol çilemiz nihayet son buluyor. 7 Senedir ısrarlı takibimiz ve görüşmelerimiz sonucunda; Cemilbey -Ortaköy arası yolumuzun güzergah değişikliği ile birlikte 4 haziran 2021 günü ihalesi yapılacaktır.

Güzergah; Cemilbey’e uğramadan Balı Yakup Yeşilyayla Mollahasan Yaylacık köylerinin içerisinden geçmeyip mevcut Karahacip yolunun üst tarafından Pınarlı Göleti’nin üstünden Öllükcüğül yolundan takiple Hatıcın Dede üzerinden mevcut Aşdağul yolu ile birleşecek. İlçemize hayırlı olsun ” sözleri ile duyurdu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ