Nihat Armutcu hayatını kaybetti

Okuduğunuz haber
NİHAT HOCA DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İskilip’te Muhtarlar Günü kutlandı

Anasayfa   /    Gündem    /    Nihat hoca dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Nihat hoca dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden, İskilip'in sevilen ismi Nihat Armutcu, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

GÜNDEM      19 Ekim 2025 - 16:57     0

Nihat hoca dualarla son yolculuğuna uğurlandı

 

Hayatını spora, eğitime adamış ve yüzlerce gencin yetişmesinde emeği olan gönül insanı Nihat Armutcu için Şeyhyavsi Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

 

Cenaze törenine, Çorum Valisi Ali Çalgan, Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı İsmail Çizikci, İskilip içinden ve dışından çok sayıda isim,  öğrencileri ve sevenleri katıldı.

 

Kılınan namazın ardından Armutcu'nun naaşı, binlerin duaları eşliğinde Kaleardı Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ