AKŞEMSEDDİN PANELİ 5 HAZİRAN’DA İSKİLİP’TE YAPILACAK

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İSKİLİPLİ GENÇ İNTİHAR ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mahalle Muhtarları, Belediye Başkanı Ali Sülük’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM      20 Mayis 2021 - 21:29     0

BAŞKAN SÜLÜK’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Hacı Piri Mahalle Muhtarı Erol Mastan ve Meydan Mahalle Muhtarı Alaattin Çoğal mahallelerinde yapılan çalışmalar için Başkan Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLERİM

Ziyaret sonrasında Mahalle Muhtarları, “ Mahalle Sakinlerimizin isteklerinin anında yapılması talimatını vererek mahallemize önemli çalışmaya imza atan, Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’e, mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ziyaretinde bulunarak teşekkür ettik ve çalışmalarında başarılar diledim” dedi.

HİZMET BİZDEN TAKDİR SİZDEN

Başkan Ali Sülük, “ Nazik ziyaretleri için Mahalle Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Mahallelerimizin isteklerini yerinde tespit ediyor, imkânlarımız dâhilinde yapmaya gayret gösteriyoruz. Hizmet bizden takdir sizden” dedi.     

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ