ŞEYH KÖYÜ ARMUT VE ÇİLEK FESTİVALİ YAPILDI

Okuduğunuz haber
“ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

ÇİFTÇİ KAZANIRSA ÜLKE KAZANIR!

Anasayfa   /    Gündem    /    “ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

“ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ara vermeden devam ettiği esnaf ziyaretinde, esnafları ve vatandaşları dinledi.

GÜNDEM      06 Eylül 2022 - 01:17     0

“ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

 

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ara vermeden devam ettiği esnaf ziyaretinde, esnafları ve vatandaşları dinledi.

Milletvekili Ceylan programı kapsamında Ceylan’a İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ve Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ile birlikte yeni restore edilen dikiciler arastasını ve Ulu Cami civarındaki esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla hasbihal yapan Milletvekili Ceylan, ziyareti sırasında bazen hükümetin icraatlarını anlatıyor, bazen de esnafın istek ve taleplerini dinliyor.

Kimi vatandaşlar Milletvekili Ceylan’dan taleplerde bulundu, kimi hükümetin çıkardığı yasa ve uygulamalar için teşekkür etti. Taleplerle ilgili notlarını alan Milletvekili Ceylan, aldığı notları ilgili gereğini yerine getirdi.

Hiçbir zaman milleti seçimden seçime hatırlayan bir kadro olmadıklarının altını çizen Milletvekili Ceylan, AK Parti için seçim çalışmalarının bir önceki seçim gününün ertesi sabahı başladığını kaydetti.

“ESNAFIMIZ VE VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’YE GÜVENİYOR”

Esnafın AK Parti’ye güvendiğini belirten Milletvekili Ceylan, “Esnafımızın derdini her zaman kendi derdimiz olarak gördük. Yaptığınız iş ile üretim yaparak, çalışarak ülkemize şehrimize önemli seviyede bir katkı sunuyorsunuz. Esnaflarımızın zenginliği, üretimi, kalkınması bu ülkeye, bu şehre katkı sunuyor. Dolayısıyla esnaflarımızın işini kendi işimiz, zenginliğini de kendi zenginliğimiz olarak görüyoruz. Esnaflarımız dünya genelinde yaşanan akaryakıt fiyatlarının artışından rahatsız ancak bunu da çözecek partinin AK Parti olduğunu görüyor” dedi.

“ESNAFLARIMIZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN "ÇİMENTOSUDUR”

Ülkedeki tüm esnaf ve sanatkarları ülkenin "kilit taşı", birlik ve beraberliğin "çimentosu" olarak gördüklerini dile getiren Milletvekili Ceylan, "Bizim gözümüzde esnaf, hanelerimizin hariçteki üyesidir. Kapıdan dışarıya adımımızı attığımız andan itibaren onlarla her gün yüz yüze, ruberu ilişki içinde hayatımızı sürdürüyoruz. Esnaf, alışveriş ettiğimiz bakkaldır, manavdır, pazarcıdır, kasaptır, kırtasiyecidir, züccaciyedir, hırdavatçıdır, tuhafiyecidir, büfecidir, fırıncıdır, sarraftır. Esnaf, tıraş olduğumuz berberdir, hanımlar için kuafördür, yemek yediğimiz lokantacıdır, pastanecidir, yolculuk yaptığımız taksicidir, dolmuşçudur, otobüsçüdür. Esnaf, çay içtiğimiz kıraathanecidir, elbisemizi diktirdiğimiz terzidir, ayakkabımızı yaptırdığımız kunduracımızdır. Kırığımızı döküğümüzü toparlayan tamircidir. Velhasıl esnaf, hayatımızın her anında birlikte olduğumuz kişidir. Derdimizi de sevincimizi de onlarla paylaşırız, gerektiğinde yardım isteriz, gerektiğinde yardımına koşarız” diye konuştu.

Özellikle geçtiğimiz ağustos ayında kur, faiz, enflasyon üçgeninde yürütülen ekonomik saldırı sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşandığını kaydeden Milletvekili Ceylan, bu saldırılara karşı milletle, esnaf ve sanatkarlarla birlikte mücadele etmek yerine fırsatçılık yapmaya kalkan birileri çıktığını söyledi.

Sıcak ve samimi sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde, vatandaş ve esnafla yaklaşan seçim süreci üzerine de konuşmalar da yapıldı.

"KAZANACAKSAK KENDİ GAYRETİMİZLE KAZANACAĞIZ"

2023 yılında yapılacak seçimi kazanmakta kararlı olduklarını vurgu yapan , "Kazanacaksak kimseden medet ummadan, kimseden inayet beklemeden, kendi gayretimizle kazanacağız. Şuna inanacağız: 'Bütün tuzakların üzerinde bir tuzak vardır, o da Rabb'imizin tuzağıdır.' Biz buna inandık ve bununla yola devam ediyoruz. Sandıktan yine birinci parti olarak çıkacaksak bunu milletimizle olan muhabbetimizi daha da güçlendirerek gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ