SEMİH YALÇIN ÇORUM’A GELDİ

Okuduğunuz haber
GENÇ KIZILAY, TEKNOFEST ÇOŞKUSUNU YAŞADI

ŞEYH KÖYÜ ARMUT VE ÇİLEK FESTİVALİ YAPILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    GENÇ KIZILAY, TEKNOFEST ÇOŞKUSUNU YAŞADI

GENÇ KIZILAY, TEKNOFEST ÇOŞKUSUNU YAŞADI

Selçuk Bayraktar’ın başlatmış olduğu Teknoloji Festivaline İskilip’ten de yoğun katılım oldu.

GÜNDEM      04 Eylül 2022 - 14:01     0

GENÇ KIZILAY, TEKNOFEST ÇOŞKUSUNU YAŞADI

 

Samsun’da düzenlenen Teknoloji Festivaline Genç Kızılay İskilip İlçe Başkanlığı ve Gönüllüleri tam kadro katıldı. Etkinlik alanında ise; İskilipli Ankara Üniversitesinde okuyan Osman Gökay Yılmaz ve Sungurlulu Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile görüşüldü.

TEKNOFEST’TE BİR İSKİLİPLİ

Yaptığı çalışmalarla takdir edilen ve mütevazi kişiliği ile tanınan ilçemizin sevilen siması Osman Gökay Yılmaz, okuduğu Ankara Üniversitesi ile Teknoloji Festivalinde yerini aldı. İlçemizden gelen Teknoloji meraklısı gençlerimizin standımızı ziyaret etmesinden oldukça memnun olduğunu belirten Yılmaz, ‘ Genç Kızılay İskilip İlçe Başkanlığı ve Gönüllülerine teknolojiye olan ilgi ve alakasından dolayı’ teşekkür etti.

İSKİLİP’İMİZE SELAM OLSUN

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere ile Milli Savunma Üniversite Standında karşılaşan Genç Kızılay Gönüllüleri, ayak üstü sohbet etmek imkanı buldu.

İskilip’ten geldiklerini dile getiren Gönüllülerin söylemleri üzerine Çorumlu olan Bakan Yardımcısı Muhsin Dere, ‘ İskilipimize selam götürün’ dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ