İskilip OSB'ye Vali Zülkif Dağlı'dan tam destek

Okuduğunuz haber
‘HOŞ GELDİN BEBEK’ PROJESİNDE 708 BEBEĞE ULAŞILDI

OSB’DE BELEDİYE PAYI YÜZDE 20 OLARAK BELİRLENDİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    ‘HOŞ GELDİN BEBEK’ PROJESİNDE 708 BEBEĞE ULAŞILDI

‘HOŞ GELDİN BEBEK’ PROJESİNDE 708 BEBEĞE ULAŞILDI

İskilip Belediyesi’nin başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında toplam 708 bebeğe ulaşıldı.

KÜLTÜR VE SANAT      27 Aralik 2023 - 00:10     0

‘HOŞ GELDİN BEBEK’ PROJESİNDE 708 BEBEĞE ULAŞILDI

 

Proje uygulamasında belediye bünyesindeki Hilal Masa aracılığıyla tespit edilen yeni doğanlar tespit ediliyor ve aylık periyodlarla ailelere ulaşılıyor. Ziyaretlerde yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarından oluşan hediye paketleri takdim ediliyor.

Belediye Başkanı Ali Sülük proje ile ilgili aktardığı bilgilendirmede; “Hoş geldin bebek projesi kapsamında ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. 2023 yılında 175 bebeğimize ulaşarak hazırladığımız bebek paketlerini ailelerine teslim ettik.

Projemiz başlangıcından bu zamana 708 miniğimizin hayatına dokunduk. Geleceğimizin güvencesi evlatlarımıza Cenab-ı Hak'tan sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum. Projemiz kapsamında çaba sarf eden herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ