KAYRICI’DAN MUHTARA YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ!

Okuduğunuz haber
KAYRICI, MUHTARLARI VE MAHALLE HALKINI DİNLEDİ

KAYRICI, YAZIÇARŞI ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAYRICI, MUHTARLARI VE MAHALLE HALKINI DİNLEDİ

KAYRICI, MUHTARLARI VE MAHALLE HALKINI DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ve Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i ziyaret etti.

SİYASET      02 Mayis 2023 - 13:31     0

KAYRICI, MUHTARLARI VE MAHALLE HALKINI DİNLEDİ

 

Seçim çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum merkez mahalle muhtarlarını da ihmal etmiyor. Mahalle Muhtarlıklarını ziyarete başlayan Kayrıcı, ilk olarak Gülalibey Mahallesi Muhtarı Hasan Belli ile de bir araya geldi.

Kayrıcı, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, Kamusen İl Temsilcisi Selim Aydın, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu’nun da yer aldığı ziyarette muhtar Hasan Belli’den mahallenin sorunlarını dinledi.

Ardından da Çorum’un en büyük mahallesi olan Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir’i ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Kayrıcı, mahalle ve muhtarlık çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

Muhtarlığa gelen mahalle sakinleriyle de görüşme fırsatı bulan Kayrıcı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. “14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı yeniden seçmemiz lazım. TBMM’de de MHP’nin güçlü temsil edilmesi için desteğimizi istiyoruz” diyen Kayrıcı, mahalle sakinlerini 5 Mayıs Cuma günü Çorum’a gelecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Abide Meydanındaki mitingine de davet etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ