KAYRICI, MUHTARLARI VE MAHALLE HALKINI DİNLEDİ

Okuduğunuz haber
KAYRICI, YAZIÇARŞI ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

İL GÜVENLİK, ASAYİŞ VE KOORDİNASYON TOPLANTISI İSKİLİP’TE YAPILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAYRICI, YAZIÇARŞI ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

KAYRICI, YAZIÇARŞI ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, ziyaret ettiği Yazıçarşı’da esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

SİYASET      02 Mayis 2023 - 14:10     0

KAYRICI, YAZIÇARŞI ESNAFIYLA KUCAKLAŞTI

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan MHP’de Milletvekili Adayları, her gittikleri yerde büyük ilgiyle karşılanıyorlar. 1. Sıra Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı da seçim gezilerini  Yazıçarşı’da devam ettirdi. Bölgede bulunan tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, hal-hatır soran Kayrıcı, hayırlı işler diledi.

Esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vahit Kayrıcı’ya Cadde ve sokaktan geçen vatandaşlar da sevgi gösterilerinde bulundu. 

Çoğu vatandaşlar Kayrıcı ile fotoğraf çektirip, anı ölümsüzleştirirken, çoğu da seçimlerde MHP’ye oy vereceklerini belirterek desteklerini dile getirdiler.

Gösterilen ilgi ve sevgiden son derece memnun kalan Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorumlu hemşehrilerine teşekkür etti.

Kayrıcı, ziyaret ettiği esnafları ve görüştüğü vatandaşları5 Mayıs’ta Çorum’a gelecek olan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin  mitingine davet etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ