BELEDİYE BETON PARKE TESİSİ ÜRETİME ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Okuduğunuz haber
KİTAP FUARINA ULAŞIM DESTEĞİ

ÇEVRE ŞEHİRCİLİK’E YENİ BİNA YAPILIYOR

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    KİTAP FUARINA ULAŞIM DESTEĞİ

KİTAP FUARINA ULAŞIM DESTEĞİ

Çorum Belediyesinin 14-23 Ekim tarihleri arasında düzenlediği ve çok sayıda ünlü yazarında katıldığı 10. Kitap, Kültür etkinliklerine İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi işbirliği ile İskilipli öğrencilerin ücretsiz ulaşımı sağlandı.

KÜLTÜR VE SANAT      26 Ekim 2022 - 13:53     0

KİTAP FUARINA ULAŞIM DESTEĞİ

 

Bu çerçevede etkinlik süresince öğrenciler her gün 2 araçla fuara taşındı.

Konuyla ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı bilgilendirmede; “Belediyemiz ve İlçe Kaymakamlığı işbirliği ile Çorum' da 14-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, 10. Kitap Kültür Günlerine, belediyemiz tarafından fuar süresince 1 hafta boyunca her gün 2 araçla ilçemizden öğrenci kafilesi gönderildi.

Kültürel etkinliklere sahne olan bu fuarın öğrencilerimizin hem kitap okuma alışkanlığı kazanmalarına, sevdikleri şair ve yazarlarla tanışmalarına hem sosyal hayatlarında hem derslerinde faydalı olacağına inanıyor,  tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ